2. plass i Flesberg

Til tross for småproblemer, ble det en andreplass på Even og meg i Flesberg. Jeg hadde gledet meg til dette løpet lenge, fordi jeg har bare lest for Even i denne bilen en gang tidligere. Vi var begge veldig klare for billøp før start, kanskje litt for klare.

Motoren kvalte seg nemlig ved starten av første etappen og vi tapte tid. Bedre gikk det ikke på andre etappe, da mistet motoren effekt og Even måtte resette bilen før de to siste etappene. Det ble noe bedre, og vi klarte å berge andreplassen i klassen, men falt ned til en 11. plass totalt.

Etter løpet koblet Ramsport seg til bilen og fant en feil. Så Even venter nå på svar om hvordan problemet kan løses før neste løp.

I tillegg til å lese for Even i Flesberg, hadde jeg skaffet en av mine sponsorer kartlesersete i den andre team-bilen. Så det var en meget spent dame som satte seg inn i min fars rallybil lørdag formiddag.

Marie Hatjoullis er daglig leder på Dolly Dimple’s i Hønefoss, der jeg også jobber. Noter hadde hun aldri sett før, så etter en kort innføring og litt trening hjemme i stuen fredag kveld, var hun spent på hvordan dette ville gå. Og det var nok faren min også. Ville han få noter eller ikke?
Og noter fikk han, hverfall på de tre første etappene. Så ble Marie kvalm og måtte følge med på veien.
Hun angret på at hun ikke takket ja til en bilsyketablett før løpet. Men det gjør hun om den blir en neste gang… Hun syntes hverfall at det var litt av en opplevelse!

Neste løp er Rally Larvik den 8. september. Det er siste runde i NM og et NMK-løp, så vi håper på poeng slik at jeg kan holde meg i ledelsen i NMK Junior Rallycup for kartlesere.

Anders