2. plass i Trøndelag

Med været på vår side, og flotte veier i Trøndelag, tok vi ledelsen fra start. Av totalt åtte fartsprøver, vant vi fire. Dette holdt til en 2. plass sammenlagt i klassen.

Arrangøren hadde i år lagt stor vekt på sikkerhet, grunnet en stor ulykke der i fjor, så løpsdagen startet med et obligatorisk førermøte, der førstehjelp til sidemann og generell sikkerhet sto på agendaen. Synes dette er et positivt tiltak, og for mange kan det være greit med litt oppfriskning av førstehjelp.

Vi gikk litt hardt ut på SS1, og tok ledelsen selv med en liten snurring i et veidele som vi kom litt fort inn i. Vi holdt samme tempo utover, og vant SS3 og 4 til, og etter fjerde fartsprøven ledet vi med 8,8 sekunder på Kenneth Johnsrød.

På SS5 kjørte vi inn til en 3. plass, som gjorde at luken mellom Johnsrød og oss ble betraktelig mindre, og vi ledet nå med bare 4,1 sekunder.
Og på sjette prøven tapte vi mer, og var nå bare 1,3 sekunder foran.

Vi måtte ta i litt mer, noe som resulterte i småfeil som blant annet dårlig start og snurring.

Og på nest siste etappe var Johnsrød raskest, og vi lå nå 6,8 etter. Og selv om vi vant siste etappen, endte vi opp på en 2. plass, 4,8 sekunder bak Johnsrød.

En 2. plass er en bra plassering, men det er surt å gå glipp av seieren med så liten margin mot slutten. Men det var veldig jevnt i cupen hele dagen, og vi fightet om sekunder, så det var gøy.

Mitt neste løp er Rally Grimstad i juli, der jeg skal lese for pappa, Glenn Larsen, i hans Peugeot 306 S16. Løpet går på asfalt, og er et litt mindre rally enn et NM løp.

Vi sees?

Anders

Resultater Peugeot Super Cup, KNA Rally Trøndelag:
1. Kenneth Johnsrød/Roy Espen Olsen
2. Anders P. Andersen/Anders Larsen + 4,8
3. Kjetil Finstad/Anders Wangen + 41,6
4. Jim Roger Haugom/Mattis Holt + 1,33.4
5. Luke Pinder/John Bennie + 2,01.7
6. Ole Petter Hovelsrud/Mats Bergseng + 3,54.7