7. plass på Gol

Etter mye forberedelser for team og mannskap, var endelig dagen kommet for første NM løp. Både Anders og jeg gledet oss, og vi kjørte over startrampen som nummer 23. N4-feltet talte i alt 23 biler, så konkurransen var stor. Fredagen startet med gjennomkjøring, men det ble fort mørkt og vanskelig å skrive noter.

Vi fikk til slutt helt greie noter på mange etapper, selv om vi enkelte steder var usikre nettopp på grunn av at det var mørkt under noteskrivingen.

Fredag kveld kom servicegutta med bilen og det var tid for teknisk kontroll. Bilen gikk gjennom, til tross for streng støykontroll.

På de tre første etappene prøvde vi litt forskjellig inne i bilen. Alt fra timingen på notene til selve kjøringen. Men på den fjerde etappen klaffet det. Samarbeidet er nå 100%. Så nå gjelder det kun å få fartstrening og mil i kroppen.
Etter tre løp er det dessuten litt inboard å se på, og lære litt.

Det ble til slutt en 7. plass i klassen av 23 startende i N4, så det må vi si oss fornøyde med, selv om det kan forklares med at noen ble blokkert og tapte tid.

Neste løp for meg i Evo’en til Anders blir Rally Finnskog i februar. Men vi får se om det ikke blir noe annet i mellomtiden.

Anders