Avtale med Even Moan

Da er det avklart hvem jeg skal sitte på med i sesongen 2007. Det blir Even Moan, men hvilken bil som skal kjøres er foreløpig litt uvist. Etter noen uker med tenking og kommunikasjon med noen førere så har jeg bestemt meg for å inngå en avtale med Even Moan.

Grunnen til at jeg ville bytte fører i utgangspunktet, er at jeg ville lese i en bil som er raskere enn en standard tohjulstrekk. Dette for å få mest mulig erfaring med høyere fart samt å kunne bli en mest mulig komplett kartleser.

Planen er å kjøre de fleste NM-rundene og Sprintrallycupen. Men det er foreløpig litt usikkert om det blir en Toyota Celica i A8 vi skal kjøre, selv om det er den bilen Even har brukt i år. Hvem vet, kanskje det blir en S1600 bil? Men det vil tiden vise.

Jeg har kun vært med Even to ganger tidligere, på Rudskogsprinten 2004 i en Subaru Impreza og Romjulsrally 2005 i Celicaen. Men Even er en god sjåfør, og jeg er trygg på ham. Så jeg håper og tror det kommer til å fungere bra fra start.

Jeg gleder med som bare det til å komme igang med 2007-sesongen, og ser fram til første løpet som blir Mountain Rally, som også er det første NM løpet, på Gol.

Nå avventer jeg bare, frem til valget om bil er tatt, og en terminliste bli fastsatt. I ventetiden vil vi prøve å kjøre en del notetrening sammen, for å bli bedre kjent med hverandre i bil og det gir jo selvfølgelig trening til løp og ikke minst erfaring.

Anders