Brutt løp i Larvik

Vi dro som vanlig nedover på torsdag og startet gjennomkjøringen fredag. Jeg fant ut tidlig fredag morgen at jeg ikke var helt i slaget, men vi begynte på gjennomkjøring og ting fungerte greit. Veiene var topp, bortsett fra noen trange sjikaner. Utover dagen ble jeg litt dårligere, men fikk slappet av mot kvelden.

Lørdagen kom og vi reiste avgårde for å kjøre løp. Jeg var litt «småuggen» i magen, men tenkte at det kom seg med litt mat. Vi tok litt banan og drikke før vi reste ut på de første etappene. Bilen er utrolig morsom og kjøre, syns Even, og vi sitter godt i bilen. Men tidene kom ikke som forventet, bilen går for dårlig.

På den 4. etappen satte vi en 11. tid, noe som er bra. Men nå som bilen har vært hos dr. Per, skjønner vi ikke det heller. Vi kjørte jo kun med 160 hestekrefter!! Motoren skulle jo egentlig inneholdt 218. Så stor skuffelse der, da vi fant ut at motoren var rast. Men når vi da ser tilbake på 11. tiden på SS4, må vi si oss fornøyde.

Men utover dagen merket jeg at jeg ble dårligere og dårligere. Selv om det ikke ble den helt store lunsjen, ble det litt banan og annet, samt vann. På SS6 strevde jeg fælt. Da det var 2 km. igjen klarte jeg nesten ikke å levere notene lenger, så kvalm og dårlig var jeg blitt.

Så jeg ba Even roe ned tempo en del. Men etter noen hundre meter til måtte vi rett og slett stoppe så jeg fikk gått uten en tur. På denne etappen tapte vi ca. 3-4 min. og vi valgte å bryte. Bilen gikk jo ikke som den skulle, og med syk kartleser i bilen ble vi enige om å reise opp å se på den 8. og siste SSen isteden.

Ikke akkurat noen ønskehelg, og selv mandag var jeg hjemme fra skolen fordi jeg ikke var i form.

Men nå til helgen skal det kjøres igjen, og nå er jeg i form! Jeg skal kjøre Rally Trøgstad med Sebastian Andresen i en Peugeot 206. Det er også det siste NMK Junior Rallycup-løp. Dette ser vi begge frem til!

Anders