Brutt løp på Hamar

Løpet begynte bra, med en god gjennomkjøring og noteskriving som egentlig ikke var planlagt.

Fredag var det gjennomkjøring, der vi egetlig bare skulle kjøre gjennnom og korrigere arrangørnotene litt, men endringer ble det, da notene ikke stemte for pappa i det hele tatt og vi endte opp med å skrive egne noter.

Starten gikk klokken 9 for første bil, og vi startet 21 minutter etter, og dro rett til SS1. Vi startet noe pent. Vi syns det var glatt, men det var nok mest fordi det er kjørt mest på asfalt i det siste. Tidene ble litt som forventet, så vi følte ikke at vi hadde det helt store tempoet, men tempoet økte utover mot service, og det førte da til at tidene også ble noe bedre.

Vi kjørte 4 etapper før service, så var det 3 til. Deretter var det service igjen og 2 etapper før målgang.

Vi følte vi fikk en bra rytme og flyt på den første etter service. Så skulle vi kjøre neste etappe, og alt var bra, med god rytme og flyt. Men omtrent halvveis inne på etappen var det en tverr hårnål, der vi måtte bruke brekket. Da pappa dro i brekket ble det for stort trykk på venstre bakhjuls bremseslange, og den røk. Det resulterte i null bremser, og det gikk rett fram i veidelet. Dette var synd, siden vi hadde fått opp tempoet litt, og følte det meste var bra. Vi rygget, og snudde for å prøve å kjøre litt videre på etappen, og kom til et veidele noen meter lenger frem. Vi valgte å stoppe der og bryte løpet, for det var ikke reparerbart i og med at vi måtte kjøre etappen ut og endel transport til neste etappe før service igjen.

Dermed ble det brutt løp på Rally Hedemarken i år. Og det skal nå bli en helstrekk på Peugeoten før den tas fram til våren igjen.

En gjesteopptreden eller noe, blir det kanskje før neste sesong starter i januar igjen.

Anders