Kartleseren på junior-kurs

Almera-kartleser Anders er nå gammel nok til å kjøre bilcross, så nå var det på tide at han tok et Junior-kurs. Etter litt frem og tilbake, bestemte Anders seg for et kurs hos NMK Hadeland, og ble med på et som Anne-Kjersti Ludviksen (leder i NMK Hadeland) skulle holde den 16. mai.

Almeraen ble pakket ut og satt på bilhengeren, og turen gikk til Jaren. På kurset var det flere oppgaver som skulle fullføres, men ingen av oppgavene ga noe fart på bilen. Alt foregikk på en stor parkeringsplass der hastigheten ikke oversteg 40 km/t.

På kurset var det også 2 jenter, som delte på å kjøre en Opel Ascona (bilcrossbil). Så med 3 deltakere som skulle gjennom alle oppgavene, ble det noen timer på stedet. Da kurset var over, og alle 3 hadde rygget, svingt og fullført, var alle fornøyde.

Nå gjenstår å se om Anders går til anskaffelse av en bilcross-bil snart, eller om han velger å leie bil noen ganger i stedenfor. Det får tiden vise.

– Jeg må få takke Anne-Kjersti for et utmerket kurs, og jeg ser frem til å teste en bil på bane, for da kan det kjøres litt fortere, sier Anders smilende.