Kjøring på Hadeland likevel

Så ble det rally kjøring på meg likevel. Jeg skal lese for Trond Lyseng fra Hønefoss i hans Nissan Almera GTI som i år kjøres i nasjonal klasse 9. Jeg skulle jo egentlig ikke kjøre i helgen siden Evens bil ikke ble startklar, men planen var at jeg uansett skulle kjøre gjennomkjøring sammen med pappa, for notetreningens skyld.

Men slik ble det ikke. Ragnar Engen, kartleseren til Tord Linnerud, var ikke helt i form, så jeg var med dem på gjennomkjøring som backup. Jeg satt i baksetet og skrev det samme som Ragnar, slik at jeg hadde mine noter om det ble til at jeg skulle lese for Tord i stedenfor Ragnar.

Men utover ettermiddagen gikk det bedre og bedre med Ragnar, samtidig som det viste seg at Trond Lyseng fikk problemer og trengte kartleser. Så jeg bestemte meg for å bli meg ham, siden det så ut til at Ragnar ble bedre.

Med utrolig flotte forhold på skogen gleder vi oss, både Trond Lyseng og jeg, til å «gasse» i morgen.

Dette rallyet kan jo også betraktet som vår hjemmebane, siden vi kjører for NMK Hadeland, og det ikke er så langt unna.

Snakkes på service…

Anders