Klart for nok et rally

Så er det igjen klart for rally. Denne gang i en Mitsubishi i Sigdalsskogene, siden Celicaen ikke blir klar til denne helgen heller. Jeg håpet i det lengste at Even skulle få bilen klar til Sigdalsrally, noe den dessverre ikke blir. Han sliter med deler til turboen, men bilen skal være klar til Rally Elverum 24. februar.

I mellomtiden har jeg fått sete hos Magne Svardal i en Mitsubishi Evolution 7 (ex-Brynildsen), da hans faste kartleser ikke hadde mulighet denne gangen.

Jeg har aldri kjørt Sigdalsrally, så jeg gleder meg veldig. Spesielt til etappen ved navn Letmolia. For denne etappen går det mange rykter om. Det blir gromt å sitte på i en Mitsubishi Evo med Magne Svardal, selv om han ikke har kjørt denne bilen så mye han heller. Svardal vant fjorårets runde av Kollevold Sprintrallycup med sin daværende bil, en Golf GTi, så det å kjøre bil kan han.

Dette er dessuten det 3. løpet i NMK Junior Rallycup, der jeg forøvrig ligger godt an.

Alt ligger tilrette for løpet, så nå er det bare og slappe av og vente til dagen kommer.

Anders