Klart for Rally Larvik

Da nærmer det seg årets siste NM-runde, og det skal foregå i Larvik nå til helgen. Dette er det eneste NM-løpet som går på asfalt, og det passer teamet bra, da begge bilene i garasjen er mer asfaltbiler enn noe annet.

Bilen til Glenn har nå fått noen nye deler, etter at vi har slitt med fusking i flere løp. Om vi har løst dette ennå, får vi vente å se, da vi ikke har funnet noe direkte feil. Men uansett er det byttet deler, og vi håper de kommer til mål. Det er også gjort noen endringer på bremsene bak, da de mistet disse i Grimstad i sommer. Med gode tips fra Andresen, er det nå gjort ting som skal sørge for at dette ikke skal skje igjen.

– Da er det bare noe finish igjen, samt justering av inboardkameraene, så er bilen klar for hengeren og ikke minst Rally Larvik, sier Glenn.

Even har også fått bilen nesten klar. Det gjenstår noen små ting, men ikke som har betydning for å kjøre løp. Det vurderes å oppgradere motoren til bruk av racing-bensin, men dette er ennå ikke avklart. Han føler han må gjøre noe, da det ikke gikk bra nok i Flesberg sist.

Rally Larvik går i og rundt Stavern og Larvik, og er på til sammen hele 286 km, hvorav 87 km er fartsetapper. Løpet består av 100% asfalt, og er det eneste i sitt slag i Norge.

Uansett, gutta er kjempeklare og ser frem til de flott veiene i Larvik. De er enstemt i at disse veiene er noen av Norges grommeste.