Nesten slutt på ferien

Så er det på tide med billøp igjen, etter en aldri så liten sommerferie. Selv med en regnfylt sommer, er batteriene ladet opp, og jeg er klarere nå enn på lenge. Det skal bli godt å komme igang igjen, da det er en stund siden jeg leste sist. Bilen og føreren er også kjempeklare for å komme i gang nå. 

Etter nesten 2 måneders ferie, er det godt det skal kjøres noe billøp igjen. Nå er det like før det er i gang på Flesberg, og det skal bli artig. 

Her blir det kjøring med Even Moan igjen, og da med hans Ford Fiesta Super 1600. Dette blir mitt andre løp i den bilen, siden Even hadde med seg en sponsor under Rally Grindalsmoen tidligere i sommer. Men i Flesberg skal vi nok måtte kjøre veldig fort skal vi klare å henge med, da det er flere Super 1600 biler til start. En reel konkuranse denne gange, og det blir moro.

En av mine sponsor, Dolly Dimple’s Hønefoss, har fått muligheten til å få seg en kjøretur, og det er daglig leder Marie Hatjoullis som er den heldige. Jeg har nemlig fått booket plass til henne i høyresetet til pappa, nå i Flesbergsprinten, og dette er noe hun gleder seg stort til.

Marie har aldri sittet i en rallybil før, og heller ikke sett de på nært hold. Så om det blir noen noter å kjøre på for pappa er nok veldig uvist, men hun har veldig lyst til å prøve å mestre også dette.
At hun er noe skremt nå bare en drøy uke før, tror jeg vi kan si med hånden på hjertet. Og bedre blir det nok ikke jo nærmere vi kommer løpsdagen. Men hun har ingen ting å grue seg til, for dette er jo bare så utrolig moro, og det er flott at hun har sagt ja til å prøve dette.

Men nå som det har vært så mye dårlig vær, håper vi på tørre forhold i Flesberg lørdag 25. august, og håper det blir mye publikum. Vi alle gleder oss i alle fall stort.

Anders