Ny avtale på plass for 2008

Så ble det klart at Anders ikke blir sittende på sidelinjen til året, siden han nå har inngått en avtale med Anders Brynildsen i 4WD-klassen. Deres første løp sammen blir allerede i Romjulsrally om en drøy uke, og begge ser meget lyst på det fremtidige samarbeidet.

Avtalen som nå er inngått med Anders Brynildsen er for 2008 sesongen, og brikkene i puslespillet ser nå ut til å falle på plass. Det som er helt sikkert, er at det skal satses på en full NM-sesong, samt deltagelse i en del mindre løp. Om det blir noen større løp i utlandet, er fortsatt usikkert, men guttene er åpne for muligheten.

– Det er utrolig moro at jeg likevel fikk sjansen til å sitte på med Anders Brynildsen, etter at jeg takket nei til tilbudet hans tidligere i år. Jeg gleder meg stort, sier Anders Larsen. Anders Brynilsen har kjørt fort tidligere, og det er jeg sikker på at vi skal gjøre sammen i den nye bilen hans også, legger Anders Larsen til.

Bilen som skal kjøres, er en Mitsubishi Lancer EVO 7, og Anders Brynildsen har kun kjørt et par løp med den. Tidligere kjørte han en Volvo 740 i Volvo Original Cup, og har nå valgt å bytte bil og avansere til store gruppe N.

– At Anders Larsen ville være med meg neste år, er veldig moro, da han har erfaring fra 4WD fra tidligere. Dette er erfaring jeg ikke har, og jeg tror vi kan få mye ut av dette samarbeidet. Anders Larsen har store ambisjoner og er sulten på resultater, slik som jeg også er, og det skal forhåpentligvis bli meget bra, gliser Anders Brynildsen.

Som nevnt over, er første løpet guttene skal kjøre sammen Romjulsrally som går 5. juledag i Elverumstraktene. Løpet har tidligere gått som et kort sprintløp, men i år blir det mye lenger. Årets løp blir på ca. 8 mil fart, og dette er omtrent like langt som en NM-runde.
Begge Anders’ene har kjørt løpet tidligere, men da i en annen kortere utgave. Begge debuterte faktisk i Romjulsrally, først Anders Larsen som kartleser i 2004 og Anders Brynilsen som fører i 2005.

– Det er moro at vi nå skal debutere sammen i Romjulsrally 2007, siden det var i nettopp dette løpet vi begge startet våre karrierer, forteller guttene nesten i kor.

Nå skal det jobbes med å få på plass de siste sponsoravtalene, samt at guttene får puste litt ut i julen. Forhåpentligvis får de ikke så alt for god julemiddag, slik at de ikke blir for slappe utover i romjulen.

Anders