Vi kjører og kjører og har ca 8 mil igjen til Köln. Passerte akkurat avkjøringen til Nürburgring.

Her regner det og det er 16°. Har hatt en lang pause litt sør for Metz i Frankrike i natt.

Er kommer et lite stykke inn i Frankrike, men har langt igjen til Kiel ennå. Nå passerte vi Orange langs A7.

Nå starter den lange turen hjem igjen etter en deilig uke i Salou.

Tid for dessert

Barna valgte å ta desserten på en isbar i kveld.

6. plass i N4

Punktering på siste etappe, men det ble en 6. plass i klassen og en 23. plass totalt.

Lunsj og resultater

Vi ble invitert på lunsj av Petters team, og her er det live resultater på stor skjerm. Bernt ligger nå på en sjetteplass i N4.

Et punktert dekk

Resultater uteble i forrige innlegg, så det må nevnes at Bernt nå er på 24. plass toalt og 7. plass i klassen.

Dagens serviceopphold

Dagens andre etappe ble dessverre strøket etter en ulykke med bil nummer 10. Målt spissing etter punktering 500 meter før mål på ss15. Ellers er alt ok. Vi venter fremdeles på justering av tid etter tidstap i går. Nå gjenstår tre etapper av løpet.

Ventetiden snart slutt

Guttene venter på kveldens Eurosportsending fra dagens etapper.

Da er det kvelden

Nå er bilen i parc ferme og alle har tid til litt mat og en prat før vi pakker sammen for kvelden.

Ferdig for i dag

Etter 12 fartsetapper er Bernt nå på en 7. plass i klassen og en 26. plass totalt. Han ble blokkert på nest siste etappen og har levert klage og håper å få redusert etappetiden sin med ca 40 sekunder.

Jentene lager middag

Guri og Christin lager litt middag på serviceplass. Siste service i dag er ca 1820 for teamet.

Servicegutta koser seg

Her har gutta kost seg mellom servicene. Playstation er gromt, kan de konstantere, etter en liten intern konkurranse.

Inne til service

Dagens service har startet. Bernt tok litt hardt i på den første etappen i dag, noe som resulterte i kokende dekk og tidstap. De to neste etappene gikk greit, og etter 9. etappen ligger Bernt på en 8. plass i klassen og 29. totalt. Det gjenstår 3 etapper i dag.

Resultater må sjekkes

Serviceguttene er i WRCs resultattelt og sjekker resultater. Etter 8 kjørte fartsprøver ligger Bernt fremdeles på 31. plass totalt og 8. plass i klassen.