Sesongen er over for i år

Rallysesongen 2006 er nå over, og en stille tid senker seg over miljøet, og planer for neste år legges. I årets NM-sesong endte jeg på 14. plass av 94 i klasse 4 for kartlesere. Jeg kjørte kun 5 av 7 løp, hvorav jeg fikk poeng i 4 løp.

Og i NMK-cupen ble jeg nr. 4 i juniorklassen, og nr. 5 av 14 i kartleser klasse nr. 2. I denne cupen kjørte jeg kun 3 av 9 løp, noe som er litt synd og som resulterte i mindre poeng enn andre som kjørte flere løp.

Jeg jobber fortiden med noen prosjekter for neste år, og kommer med nærmere informasjon senere når det gjelder hvem jeg skal lese for. Håper er at det blir en større klasse, muligens 4WD, men det vil tiden vise.

I morgen går siste løp for i år, nemlig Bjerkesprinten. Det er mange startene, og jeg skal en tur innom for å ta litt bilder.

Anders