Sølvmedalje i NMK Junior Rallycup

Under Norsk Motorklubbs årlige sportsmøte i Tønsberg i helgen, ble Rallycupens edle medaljer delt ut. Anders har samlet poeng i hele år, og endte til slutt opp på andreplass i cupen for kartlesere under 26 år, bare slått av Øyvind Braaten (18) fra Elverum.

– Sølv i NMK Junior Rallycup er noe jeg er meget godt fornøyd med, sier Anders Larsen. Med flott og verdifull premie, blir det satsning på NMK Rallycup for meg neste år også, i tillegg til at jeg har mål om å avansere i NM for kartlesere, der jeg i år endte på en 15. plass.

I år har Anders lest for flere førere, både for lokale gutter som Even Moan og Trond Lyseng, og andre førere. Så erfaring i forskjellige biler har han fått.

Neste sesong
Hvem, hva og hvor neste år, er ikke avklart helt ennå. Det jobbes på flere kanter, og håpet er at Anders kan videreutvikle seg i riktig retning.
– Jeg har fått flere tilbud om fast sete, men må vurdere nøye hva som gir både meg og den nye føreren mest, forteller Anders. Det må stemme 100% mellom oss, og derfor er det ikke bare å hoppe inn i en hvilken som helst bil.

Men det ser meget bra ut for neste år, og Anders er i alle fall klar for nye utfordringer.
– Jeg gleder meg allerede til neste sesong, selv om ting ikke er helt avklart, avslutter Anders.