Vinner av NMKs utviklingsstøtte

NMK Rallykomite deler årlig ut utviklingsstøtte til vinnere av NMK Junior Rallycup, både til fører og til kartleser. Støtten er ment som hjelp til å utvikle seg i riktig retning. Forutsetningen er at vinneren fortsetter å være medlem av NMK påfølgende år, noe som gjør at det ble en endring i etterkant av årets premieutdeling. Resultatet er at jeg er ny vinner av NMKs utviklingsstøtte for 2008.

I cupen ble jeg bare slått av Øyvind Braaten, som skal kjøre for NAF neste år. Dermed går utviklingsstøtten til meg i stedenfor, noe jeg er meget glad for. Og gladmeldingen fikk jeg på skolen forleden dag, da rallykomiteens leder Børger Brænd ringte.

Hva støtten vil innebære, vet jeg ikke ennå. NMKs Rallykomitè gir beskjed om dette når det er bestemt. Og jeg er spent og gleder meg.

Anders