Brøt på siste transportetappen

Glenn bestemte seg sent for å kjøre Rally Sørland i år, og bestemte seg denne gang for å låne en bil. Valget falt på Trond Lysengs Nissan Almera, siden Glenn savner den han selv hadde for noen år siden.

På slutten av 2007 sesongen, ble det bestemt at Glenn skulle ha med sin datter, Hanne (14), som kartleser i år. Og siden det ikke ble kjøring i Stavanger, var dette Hannes aller første løp med noter. Dette hadde hun gledet seg til i lang tid, og klarte jobben meget bra.

Det ble en lang helg for den nye kartleseren, siden det går to hele dager i bilen på dette løpet. Fredag startet med gjennomkjøring tidlig på morgenen, og etter en kort pause på ettermiddagen, startet selve løpet. Løpet besto av 3 etapper på fredag og 6 etapper på lørdag.

Teamet begynte meget pent på dagen, da det var utrolig lenge siden Glenn hadde kjørt billøp, og kartleseren hadde aldri lest noter før. Noen småfeil fra kartleserens side måtte det jo bare bli, men hun var flink.
– Det var litt vanskelig med tempoet, men noen direkte store feil ble ikke gjort, forteller Glenn.

Lørdagen gikk også smått og trygt, men Hanne fikk med seg litt erfaring, og storkoste seg i bilen.
– Jeg må si igjen at Hanne imponerte i helgen, hun gjorde så godt hun kunne, og det var mer en godkjent av meg. I alle fall når det var første gang, sier Glenn.

Men dessverre måtte de bryte på transporten ned til mål, da motoren ikke ville mer. De fikk med andre ord kjørt hele løpet, men det å bryte på siste meterne ned til målgang i Mandal var bittert, kan de begge fortelle. Men det er slik det kan gå, men trening fikk de begge.

Nå gleder både Hanne og Glenn seg stort til neste løp, og kan nesten ikke vente.