Flott på Eidskog

Arrangørene av Eidskogsprinten var heldige med været, og solen viste seg godt frem. Alle tre bilene i teamet startet, men dessverre kom bare to til mål denne gangen.

Even og Stig var de første fra teamet til å starte og var i gang ca. klokken 13. På SS1 var det bare å ta det med ro, da dette ikke var noe annet en en trase, for vei kunne vi vel ikke kalle det. Dype hjulspor, store stein og masse sand gjorde denne etappen til noe helt annet enn et «rally», for her var et bare å så poteter i sporene.

På SS2 fikk de opp tempoet, og kjørte inn til en 3. beste tid. Men på SS3 fikk de ikke tingene til å stemme helt og kjørte inn til en 5. beste tid. Totalt sett ble dette litt skuffende for duoen, men de kommer sterkere tilbake på Hamar.
Plasseringen ble nr. 6 både i klassen og totalt, så noe ble det jo.

Tone og Nina startet frisk ut på SS1, og hadde vel heller ikke noe godt å si om veien her. De kom et god stykke ut på SS1, før det gikk galt. Ved «watersplashen» ble det bråstopp, og bilen skar ut av veien på høyre side og ble liggende i veikanten. Med gjørme godt opp på siden av bilen, var det også vått inne i bilen. Duoen starter også på Hamar.
Plassering ble det vel ikke så mye av denne gangen dessverre.

Glenn og Morten var de siste fra teamet, og det kan vel sies at man ikke kunne kalle SS1 for vei. På denne SSen var det bare å ta det pent, for å beholde bilen hel. Moro var det ikke på denne etappen. SS2 var en fin hard vei, som var rask og fin. Veien var kanskje litt rask for gutta denne gangen, og de ville ikke slippe bilen helt. SS3 var en litt mer krevende etappe, og duoen følte at de fikk ting til å fungere bra, men det gikk bare ikke fort nok dessverre. Nytt forsøk får de på neste løp, som muligens blir Trøgstad om 14 dager.
Plasseringen ble nr. 7 i klassen og 44 totalt, og de er fornøyd med det.

Teamet vil takke for et flott rally, så lenge vi ser bort fra SS1.