Gutta på tur for å hente Skoda

Hjemme, og bilen er parkert i garasjen.
 

Endelig tilbake i Norge

Nå er vi endelig tilbake i Norge, og vi står nå på tollstasjonen og ordner papirene. Når det er klart, reiser vi videre på ferden, for til Hønefoss skal vi ikke ennå. Tolleren må sjekke varen, med en stort glis, og stor interesse.
 

Det var på tide med mer mat

Det var på tide med mer mat nå, så da havnet vi på hamburgerbar. En lett liten pommes på hver av oss, gjør nytten frem til restaurantene åpner. Even er fortsatt sliten etter pubrunden i går, der selgeren forsøkte å drikke ham under bordet. Han fikk det nesten til…

 
Sitter vi på en kafe i Kiel

Da sitter vi på en kafe i Kiel, og spiser frokost. Vi kjørte opp i natt, og var i Kiel klokken 5. Etter en heller anstrengt hvil i en Transporter frem til 9, gleder vi oss nå til å komme om bord på båten. Båten forlater Kiel kl 14 i dag. Nå er det shopping som gjelder frem til avgang.

 
Det er nå litt papirarbeid igjen

Det er nå litt papirarbeid igjen, deretter blir det litt middag.

 
Gutta på tur, igjen…

Da har vi kjørt av båten i Kiel, og er på vei nedover for å hente Skodaen til Even. La oss si at det er noen som gleder seg i bilen her. Da var det på tide med litt drivstoff, som ikke er noe billigere enn hjemme. Vi har ca. 1,5 timer igjen til målet.