Nytt forsøk på asfalt

Etter at vi var uheldige i Rally Grimstad tidligere i sommer, er vi nok en gang klare for løp. Alt ser ut til å være slik det skal, og da er det bare å håpe på godvær neste helg, i Flesberg.

I Grimstad mistet vi et sett med bremseklosser bak på bilen, og da var det ikke mye brems igjen å kjøre med. Vi valgte derfor å bryte løpet. Vi har fikset bremsene, og gjort noen endringer som forhåpentligvis gjør at dette ikke skal skje igjen. Uansett, bilen er startklar, og det over en uke før løp. Utrolig, men sant, da det pleier å gli inn i de siste timer med klargjøringen.

I fjor hadde vi en topp plassering i Flesberg, med en 5. plass totalt, men dette klarer vi nok ikke denne gangen. Det er flere toppførere med topp biler i år, og det gjør at vi ikke kan sikte oss inn på en like bra totalplassering denne gangen. Men uansett skal vi prøve å kjøre det bilen går, så får vi se om det lar seg gjøre.

I år skal jeg ha med Marie, en av sponsorene til Anders i kartleserstolen. Hun har aldri sittet i eller vært i nærheten av en rallybil tidligere. Så det blir nok spennende. Anders kan fortelle at hun både gleder og gruer seg, men har tatt utfordringen på strak arm, og det er jo tøft. Hun jobber jo med Pizza i Dolly Dimple’s Hønefoss til daglig, og pizzaene er nok ikke så utsatt for raske veier som en rallybil, selv om de er utrolig raske til å lage dem.
Hun har et ønske om å få til dette med noter, og er klar for den utfordringen også. Om det går bra eller ikke får vi fortelle om etter løpet den 25., men det er bra at hun vil prøve.

Flesbergsprinten går på asfalt, og består av 4 fartsprøver. Det er 2 fartsprøver som kjøres to ganger hver, og er på til sammen 16 km. Vi får håpe på klart vær, om ikke annet tørt i alle fall. Mye mer moro å kjøre på tørr asfalt enn våt.