Prestasjon i Romjulsrally

Even Moan og Stig Larsen i teamet kjørte i dag inn til en 7. plass totalt i Romjulsrally i Elverum, og dette var 6. plass i sin klasse.

Dette er en stor prestasjon, da dette var en ny bil som Moan kun hadde prøvekjørt en liten tur dagen før start, grunnet små problemer.

Dette var årets siste rally, og her var det ca. 60 biler som fikk starte. Med godt vinterføre, og mye is på veien ble dette en strålende dag, da solen også sto fint på himmelen.

– Jeg er storfornøyd med dagen, og ser frem til mange spennende tider i løypene fremover. Vi må vel satse på en plassering i NM 2004, og for å få dette til, må vi nok søke støtte hos forskjellige sponsorer også i tiden som kommer, sier Moan.

Even Moan kjøpte nylig inn en ny rallybil for sesongen 2004, med hjelp fra hovedsponsoren ITweb Online, og den nye bilen ble hentet hos tidligere eier den 19.12.03. Bilen er av type Subaru Impreza WRX STI, og er en bil med 2 liters motor, 4 WD og Turbo. Det ble mye jobbing med bilen, for å få den klar til løpet. Karosseriet trengte en stor oppfriskning, da det var stygt etter en smell tidligere eier hadde hatt.

Under testen av bilen den 27.12.03 (dagen før løpet), ble det oppdaget en feil, og Moan fikk derfor ikke prøvekjørt mer enn ca. 2 km. Feilen ble rettet hos Autoconsult i Skotselva samme kveld.