Rullet inn til siste plass

Team’et stilte til start i årets første NM-runde på grus, med et stort startfelt på til sammen 128 biler, hvorav 31 biler kom på bruttlisten. På første og andre etappe kjørte Even Moan og Stig Larsen fort, og lå på 3. plass i store gruppe N. Men, på 3. etappe skjedde det som ikke skulle skje, da de kom for fort inn i en brå sving, og skle ut av veien og rullet.

Det ble en del materielle skader, og Stig klemte hånd. Stig skulle strekke seg etter notehefte, og fikk fingerene mellom buret og taket, da bilen gikk rundt. Tross store smerter og skadet bil, valgte de og fortsette løpet. På 7. etappe røk turbo’en, og da var det bare å kjøre pent inn til mål. De kom nederst på resultatlisten denne gangen, men viste på de første etappene at de skal bli en hard nøtt å knekke i fremtiden.

Stig reiste senere på kvelden innom legvakten, og der ble det konstatert at det kun var klemskade, og ikke noe brudd eller lignende. 3. etappe ble strøket etter rullingen til Even Moan og Stig Larsen.

Glenn Larsen med den nye kartleseren, Torjus Winther kjørte også greit i helgen, og hadde greie tider i forhold til forventet. Alt fungerte greit etter forholdene. Dette var det andre løpet til Torjus, og begge var fornøyd med jobben som ble gjort. Det ble dessverre en punktering på 6. etappe, og tapte rundt 1,5 minutt på dette. Ellers var det god flyt, og kjennskapet med bilen bare øker. Det er mye mer å hente, men det kommer nok ettervært.
Det ble en 70. plass totalt og en 23. plass i klassen.

Tone Hagenborg som kjøpte Toyota’en fra team’et, debuterte i helgen. Hun gjorde tingene helt riktig, og fullførte med stil. Hun lærte nok mye underveis, og gleder seg stort til neste rally.