2. plass på Bjerke

På årets første Bjerkesprint stilte Even Moan i sin Toyota Celica GT-4 med Christian Østheim fra Toyota Hønefoss i kartleserstolen. Det var utrolig glatt og lite feste på det våte underlaget, men likevel holdt det til en fin andreplass, både i klassen og totalt.

Moan var ikke helt fornøyd med underlaget, og håpet på noe tørrere vær. Første runden var utrolig fuktig, og gjorde det vanskelig å kjøre. Det hjalp jo heller ikke at dette var den første turen på grus med denne bilen. Tiden ble noe dårligere en ønsket, og var drøyt fire sekunder bak førsteplassen. Plasseringen var nå 5. plass totalt.

Det lysnet litt til andre omgang, og da var det faktisk litt sol også. Her bestemte Even seg for å legge på et gir til, og han ville avansere oppover listene. Dette så ut til å fungere bedre, og han kjørte inn til en andre plass. Dette ble også sluttresultatet for dagen, med Tord Linnerud fra Gjøvik drøye 6 sekunder foran i hans Peugeot 206 WRC.

– Jeg er egentlig godt fornøyd med dagen, sier Moan fornøyd. Jeg hadde nok håpet å kjøre litt fortere, men en andreplass, kun slått av Tord, klager jeg ikke på, avslutter han.

Allerede neste helg skal hele Team ITweb ut å kjøre igjen, og da stiller begge bilene med faste kartlesere på Rally Lillehammer. Her skal det kjøres et lite sprintrally med 9 korte fartsetapper, og 90 % av løpet går på asfalt.