Ikke som planlagt på Sørlandet

I utrolig flott vær og med god stemning i Mandal gikk årets 4. NM-runde, og det første grusløpet, av stabelen. Det ble ikke helt de store dagene, da verken fører, kartleser eller notene fungerte ordentlig sammen.

Gjennomkjøringen var fredag formiddag, og selve løpet startet fredag kveld. SS1 var en enkel publikumsetappe, som også skulle kjøres som SS10 på lørdag. Her fungerte det greit, men det var jo heller ikke store etappen. På SS2 og SS3 gikk det heller dårlig. Ikke noe flyt på kjøringen, og heller ikke noter og konsentrasjon var bra.

– Vi kom igjennom med hel bil, noe man bør være fornøyd med der nede, på Sørlandets smale, krokete veier med vann og fjellknauser overalt, forteller Glenn.

Dag 2 startet litt senere enn normalt siden det ble kjørt 3 etapper fredag, så det ble en roligere morgen uten for mye stress. Det skulle kjøres 7 fartsetapper lørdag, og dagen startet med SS4.
– Igjen fikk vi ikke noen fin flyt, og klarte heller ikke å stole helt på notene, og tidene ble der etter utover dagen, sier Glenn. Noen små tilbud hadde vi uansett, men ikke av noen større dimensjoner.

Løpet endte med 12. plass i klassen, og en 58. plass totalt, noe guttene definitivt ikke er fornøyd med, men kan vel unnskylde seg med at det var første gang på grus med bilen, og med en ny kartleser.
– Vi får prøve igjen i Trondheim i juni, som også er et grusløp, avslutter Glenn.

Neste løp er sprintrallyet på asfalt i Lillehammer den 27. mai.