2. plass på Rudskogen

Team ITweb Online startet med to biler i helgen, i et såkalt sponsorløp. I et slikt løp gis det mulighet for å ha med seg andre enn de faste kartleserne i kartleserstolen. Dette er et lite sprintløp på Rudskogen motorbane og det kjøres uten noter.

Even Moan hadde med seg Stian Wisløff fra Stians Bilglass og Glenn Larsen valgte å lufte en av mekanikerne, Bjørn Martin Thoenbakken, denne gangen.

Moan starter som vanlig med sin Subaru Impreza, men hadde denne gangen fått satt på 17″ asfalthjul. I fjor kjørte han nemlig på 15″ hjul, som ikke ga det han ønsket. Han kjørte inn til en 2. plass i fjorårets runde, og ønsket sårt en 1. plass i år. Det gikk dessverre ikke, da det var helt feil oppsett på bilen. Bilen krenget for mye, og asfaltdekkene var nok ikke gode nok, og derfor ble det ikke den helt store plasseringen. Moan og Wisløff endte på en 4. plass i klassen, og en 14. plass totalt.

Larsen derimot, pakket ut Peugeoten for anledningen, siden den ikke har fått luft siden VM i Tyskland tidligere i år. Denne bilen sto allerede klar for asfalt, da den aldri er blitt kjørt på annet underlag. Larsen valgte ikke å starte i dette løpet i fjor, men håpet han skal få det til likevel. Og det fikk han. Larsen og Thoenbakken kjørte inn til en veldig god plassering med Peugeoten, og fikk nesten alt til å stemme. De var litt uheldig på første runden, der det ble en liten snurring midt i veien, da dekkene ikke var blitt ordentlig varme. De kom seg raskt videre, og kjørte inn til en 2. plass i klassen, og en 22. plass totalt.

Til helgen er det på nytt et lite løp uten noter, denne gangen på Bjerke travbane i Oslo. Løpet går lørdag 15. oktober klokken 16, og det hadde vært moro å se deg der.