Det ble en 3. plass på Bjerkebanen

Nå er det over på Bjerke for i år, og vi må vel si oss nogenlunde fornøyd også denne gangen. Even kjørte inn til en fin 4. plass og Glenn kom inn på en 25. plass, og her snakker vi om totalplasseringene.

Even hadde denne gangen valgt å ta med seg Espen Dahle, en av de faste mekanikerene i teamet. Espen har vært med å skrudd en del år nå, og det var på tide han fikk luftet seg litt.

Gutta kom inn til en 3. plass i klassen og er fornøyd med det. Det kunne gått fortere, men det ble bare litt for dødt på første runde, sier Even.

Glenn hadde med seg sin kone, Christin for første gang, og hun var ikke sikker på om hun gledet eller gruet seg. Men det gikk greit, og hun var godt fornøyd med dagen. De kjørte inn til en 7. plass i klassen, og lå bare 0,49 sekunder bak 5. plassen.

Løpet var også det siste i asfalt/gruscupen, og Even fikk en 2. plass i klassen i denne cupen, og Glenn fikk en 3. plass i klassen.