Audition for Satsningsgruppen

Prøveridning for landslagstrener Ulrik Sørensen. Litt skummelt egentlig, fordi jeg ikke skjønte hva han sa hele tiden. Vi fikk vist fram den beste siden av oss begge, men Ulrik synes ikke det var bra nok, da Kajan ikke var god nok.

Jeg var litt nervøs, da vi reiste fra stallen, men det gikk over etter hvert som vi nærmet oss. Silje var med som hestepasser og hjelper, og mamma, pappa og Trym var også med selvfølgelig! Red inn på oppvarmingen og begynte med litt tøying og bøying. Jeg var veldig spent på åssen det skulle gå på timen for Ulrik, siden jeg ikke skjønte hva han sa, men prøvde å ikke tenke for mye på det på oppvarmingen.

Så var det min tur.. Red bort til han, og fortalte litt om oss, og hvilke klasser vi red på stevne. Vi kom oss hele igjennom timen, men litt løsgjørende øvelser, tempovekslinger, overganger og sideveisøvelser.

Ulrik sa at Kajan ikke var rund nok i formen, og satt seg ikke nok bak. Han var ikke løsgjort nok, og trengte lang tid på å bli bedre. Han sa at jeg som rytter var god nok, men hesten var ikke det. Vi fikk beskjed om å komme tilbake som Young Rider neste år.

Ikke en veldig hyggelig beskjed å få høre, men sånn er det bare i dressurverden.

Positivt nok var i hvertfall at Kajan og jeg viste våre BESTE sider i løpet av timen for Ulrik, og er jeg veldig fornøyd med det jeg lærte av Ulrik.