En fin helg på Epona

Langhelg i Kristiansand. Stevnet ble arrangert på Epona Ryttersenter, og Kajan var heldig og fikk overnatte der. Tredagers stevne som endte med 55,3% alle dager. En dag med full orkan, og to dager med sol og lite vind.

Vi kom frem til Epona rundt kl. 20, og jeg fortet meg å sale på Kajan før jeg skulle ut på time for Baard. Kajan var kjempefin på timen, og jeg tenkte at denne helgen kommer til å bli bra!

Fredag kom og det blåste så fælt at ting blåste over ende! Det var helt forferdelig, så jeg bestemte at hjelm var best. Oppvarmingen var fin selv om det blåste veldig, og Kajan var rolig. Inne på konkurransebanen ble Kajan litt spent. Jeg var veldig fornøyd med vår fantastiske debut i juniorklassen, men dommerne var ikke like fornøyde. Det endte med 55,36%.

Lørdag hadde jeg veldig god tid, siden jeg ikke startet før kl. 17.50. Det blåste ikke og hatten fant sin plass på hodet. Kajan ble litt rastløs, og tullet fælt på oppvarmingen, men var fin da han først gikk. Etter hvert ble det vår tur og vi red inn på konkurransebanen. Jeg merket at Kajan begynte å tulle allerede da, men hadde et håp om å komme hele igjennom. Programmet gikk litt under middels bra. Kajan var veldig spent i galopprogrammet, og steilet litt i galoppfatningen, men ellers var resten ganske bra. Vi endte med 55,36% nok en gang!

Siste dag var tidlig i gang, opp kl. 06.00 å begynne og stelle. Kajan var fin på oppvarmingen, men litt stiv til høyre. Vi fikk løsnet litt på det med hjelp av Baard. Ut på konkurransebanen med oss! Juniorprogrammet skulle ris, og jeg hadde nok litt nerver ja… Vi kom oss godt gjennom med en feilridning, og et stikk! Han ble litt ivrig i skrittedelen, og veldig ivrig i den ene galoppøkningen! Vi kom oss hele igjennom uten disk, og er vel fornøyd med det! Det ble 55,39%.

Rart å tenke at det ble 55,3% alle dagene!

Jeg er stort sett fornøyd med hele helgen! En fin stevneplass og mange hyggelige mennesker!