Fornøyd med stevnet i Grenland

Etter mye trening var Kajan og jeg klare for start på nytt i Prix St. George og MA klassene. Kajan har stått på en stall med hall de to siste ukene, og blitt trent skikkelig. Nå var vi klare for comeback i klassen.

Turen gikk til Grenland på lørdag sammen med pappa, kjæresten min, Petter, og hunden vår. Kajan var ganske klar for stevne da vi kom fram. Jeg hadde god tid, og fikk flettet og stylet han før start. På oppvarmingen var han veldig framme og fin i form. Alle øvelsene satt bra, og han holdt en fin takt i gangartene. Programmet gikk også veldig bra, fram til han misset i høyrepiruetten. Han begynte å tulle i firerbyttene, men kom oss greit igjennom treerserien. Vi fikk 59,4% og masse skryt fra dommerne. 

Søndag var vi første ekvipasje ut klokken 08.00. Kajan var stiv og trøtt, men prøvde så godt han kunne. Han løsnet veldig bra på oppvarmingen, og fikk veldig bra gang mot slutten. Innenfor railen gikk veldig mye bra, men jeg red feil i galopprogrammet, og da ble han litt stresset i høyregalopp. Jeg gjorde så godt jeg kunne å ha kontroll på stresset, og greide det helt greit. Vi fikk 59,1%, og nok en gang masse skryt. 

Jeg er så utrolig fornøyd med prosentene denne helgen. Fikk 3 resultater over 60% på en helg, takket være treningen i hall og ikke minst treningene med Heidi, og mamma og pappa for støtte og hjelp.