Stevnestart på Starum

Etter lang tid på sidelinjen, har jeg endelig kommet meg opp på hesteryggen igjen, og var klar for å starte litt stevner igjen. Helgens stevne var på Starum og gikk over to dager, med Prix St. George på lørdag og MA:1 på søndag.

Vi reise opp dit på fredag så jeg fikk trent i hallen på kvelden. Kajan var litt kranglete på treningen, men det ordnet seg til slutt. Han var på nytt sted, og ting var litt skummelt.

Første dagen var helt grei. Kajan var fin på oppvarming, og jeg følte at vi klaffet. Inne på konkurransebanen ble han veldig spent, og byttene gikk ikke så bra. Vi fikk 55,7%. Følte heller ikke at jeg fortjente noe mer.

Andre dagen var han enda mer spent i galoppen, men finere i traven. Alt gikk bra på oppvarmingen, men ting gikk bare fra hverandre på vei opp til konkurransebanen. Vi fikk 55,4%.