Knalldag på Elverum

I årets Romjulsrally, stilte alle bilene i teamet til start. Even Moan og Stig Larsen toppet nesten listene med en 3. plass totalt, og en 2. plass i klassen.

Even og Stig gikk ut raskt på første SS, og hadde kun en liten feil. De måtte ha bilen i revers i et trangt veidele, da de ikke fikk riktig spor inn i svingen. De kom inn til en 2. plass totalt og som klassevinner i N4 etter første del. På andre SS (som forøvrig var den samme som første), gikk alt bra frem til halve etappen var kjørt. Da mistet de 3. giret, som gjorde at de tapte noen sekunder på resten av løpet.

Men, men, slikt skjer i denne sporten. Uansett var alle fornøyde etter målpassering, da de fortsatt er høyt på resultatlistene denne gangen.

Glenn og Anders hadde bestemt at de skulle ta det med ro i dette løpet, da dette var Anders’ første løp med noter. Første SS føltes ikke så bra, da det var vanskelig å finne feste. Det var utrolig glatt, men de kom til mål uten noen uhell.
Før andre SS, slapp de fronten på bilen ned 1 cm for å se om bilen oppførte seg bedre da. Og ja, det ble mye bedre, og det ble da lettere å finne feste.
Noen bra plassering ble det ikke, men er likevel fornøyd med en 4. plass i N3, og en 31. plass totalt av 52 i mål.

Tone og Nina kjørte for første gang med IS-hjul på bilen, og hadde ikke for store planer for dagen. Bilen skulle hel hjem, og det gjorde den.
Tone syntes det var veldig glatt der ute, og visste ikke helt om hun syntes det var gøy eller ikke. Men uansett var det en god dag, selv om tidene manglet også her. De kom på 2. plass i klasse A6 og en 50. plass totalt.

Teamet stiller med 2 biler til start neste løp, som er på GOL den 15. januar. Løpet er første NM-runde, og første løpet i ITweb Online Almeracup i 2005.