Mountain Rally på Gol

Teamet stilte med 2 biler til start på lørdag i Gol, og begge bilene kom til mål uten skader. Litt uflaks for begge ble det dessverre også denne dagen.

Even og Stig fikk en dårlig start på SS1, da de ikke kom i gang umiddelbart ved startsignalet. På SS2 tok de igjen en annen bil, og ble liggende bak i snøføyka.

– Vi tapte en del sekunder også her, sier Even litt oppgitt.
På de neste fartsetappene fungerte både bil og gutta uten noe større å sette fingeren på. De kom inn til en 11. plass i klassen som ble en 18. plass totalt. Med 29 biler i klassen og 111 biler totalt til start på lørdag, må man vel si seg delsvis fornøyd med resultatet.

Glenn og Anders hadde ikke så fin dag, da de ikke fikk bilen til å fungere ordentlig. Det fantes ikke feste på den harde isen, og det var altfor glatt. Det ble forsøkt å bytte hjul, uten at det ble noe bedre av den grunn. Noen andre justeringer ble også forsøkt, med et noe bedre resultat.
På SS3 måtte var de dessverre i grøfta en tur.
– Da vi kom over et langt krøn, og en kombinasjon 2H til 2V sto det en Mitsubishi midt i veien. Enten måtte vi kjøre på denne bilen, eller prøve og komme rundt med å bruke grøfta, sier Glenn. Dessverre så endte dette med at snøen trakk bilen ut av veien, og de tapte ca 6 minutter.
– Utrolig kjedelig når slikt skjer, men det er nå slik i denne sporten. Det ble en dårlig 75. plass totalt, og en 20. plass i klassen, av 29 startende. Det ble også en 8. plass i ITweb Online Almeracup.

Om 14 dager er det start på årets 2. NM-runde, og denne går av stablen på Hadeland den 29. januar. Teamet, som på Hadeland starter med 3 biler, håper å se dere på skogen denne dagen!