Landsstevne på Epona

Det var både sol og regn denne helgen da vi hadde med Kajan til Kristiansand. Jeg skulle starte MB:1 på lørdag og MB:2 på søndag. Alt i alt en vellykket helg for både hest og rytter.

Første dagen red jeg MB:1. Kajan var som vanlig kjempefin på oppvarming og vi hadde mange rene bytter og et fantastisk trav. Kajan hadde til og med husket å gjøre fra seg i boksen på forhånd, så han var ikke fullt så trykkete som han fort kan bli. Det var strålende vær og alt lå til rette for en fin stevnedag.

Innenfor railen ble Kajan spent, men han holdt seg ganske fint oppe gjennom travprogrammet. I galoppen ble han litt mer spent og ikke fullt så samarbeidsvillig i byttene. Vi fikk 58,382% og er fornøyde med det.

Andre dagen var vi uheldige med været, da det styrtregnet da vi skulle varme opp. Vi fikk varmet opp innendørs, og Kajan var veldig fin. Nesten bare rene bytter og enda større trav enn vanlig, men dessverre glemte Kajan dette da han kom innenfor railen litt senere. Siden jeg fokuserte veldig på traven hanv, ble ikke versadene og traversene så bra. I galopprogrammet var Kajan egentlig veldig fin, og vi fikk to av fire rene bytter.

Vi endte med 56,691%. Jeg er greit fornøyd med programmet og vi var heldige med været likevel, da det brått ble sol og blå himmel da jeg skulle ri programmet.