Lands- og elitestevne på Jarlsberg

Denne gangen var både Kajan og Lucky med på tur. Først på torsdag med begge, og deretter lørdag og søndag med Kajan alene.

På torsdag var det Lucky som var førstemann ut på landsstevnet. Vi skulle debutere i LA:5, og jeg mente selv at dette var vi klare for. Han var fin på oppvarmingen, og i selve programmet ble han fryktelig spent siden det er kjempelenge side han har vært på stevne. Han hadde taktfeil i traven, men veldig fine sjenkelvikninger. Galopprogrammet gikk greit, selv om han kaster litt på hodet og han taklet kontraen fint. Litt railtrening av og til skader ikke. Vi fikk 56,552%.

Kajan skulle også til pers på torsdag i MB:2. Det gikk som det pleier og vi hadde ett rent bytte. Prosenten ble 57,355 denne gangen.

Lørdag og søndag var det elitestevne og FEIs lagprogram for junior lørdag. Travprogrammet gikk veldig fint, galopprogrammet slet vi med, men likevel var det tre rene bytter. Vi fikk 57,635%.
Og søndag var det tid for FEIs individuelle program for junior. Skulle kanskje hatt på redningsvest, for det var nesten mulig å ta svømmeknappen på ridebanen. To ekvipasjer måtte trekke seg for hestene ville ikke ut i vannet. Men Kajan overrasket og lot seg ikke affektere at banen var rene sumpen. Føler at det var bra ridd, selv om ikke alt var som det burde. Kajan viste hverfall at han ikke var redd vann. Det ble 55,658%.