Landsstevne på Sørlandet

Denne helgen var det trening for landslagstrener Ulrik Sørensen. Treningen ble arrangert på Lefdals med undervisning både lørdag og søndag. Det ble en helg med både positive og negative tilbakemeldinger, men alt i alt er vi fornøyde.

Vi pakket utstyret inn på hengeren og Trym i bilen og alt var klart, og Kajan var ikke noe problem å få med seg heller. Alt var ferdig og vi suste av gårde. 

Så etter ca 2 timers kjøretur var vi framme, og Kajan ble fint plassert i boksen vi hadde leid. Så ruller vi ut stevneskapet og maten så alt var plassert i stallen. Jeg hadde med meg Carina Guldal som hestepasser, og Carina og jeg tok en liten runde og tittet litt, før vi begynte med Kajan.

Etter litt stell og påsaling var han så godt som klar til time. Ut en halvtime før timen, så vi fikk varmet opp litt først, som viste seg å være litt for lang oppvarming. Kajan var helt ferdig etter en ”bøy og tøy” oppvarming, og det hjalp ikke noe mer da han ble skummende hvit etter en halvtime til for Ulrik.

Tilbakemeldingen fra Ulrik var både positiv og negativ. Det positive var at han så forbedring siden sist jeg var der, at han hadde kommet bedre i form og mer bakpå. Men det negative var at Kajan ikke er god nok ennå. Han sa at jeg er lenger enn hesten, og at Kajan er den som setter stopper for å være med.

Ferdig med å skritte av, sale av, kle på, rydde og gi Kajan litt mat, så dura vi til hotellet der vi skulle sove. Vi satt fra oss litt saker og ting, og reiste ut for å få i oss litt mat, og det endte med McDonalds. Vi ble mette og gode og måtte nærmest  rulle hjem igjen. Inn på hotellet, fram med litt godteri og på med TVn! OG ikke nok med det. Det var fest på hotellet med karaoke i 1. etasje, og det var helt forferdelig å høre på, så fikk ikke sovnet før nærmere 1 på natta.

Opp kl 08.30 på søndag for å pakke ut av rommet. Så ned til frokost, og av all den gode maten, så valgte jeg honnikorn! Mett og god hentet vi sakene på rommet og reiste tilbake til Kajan. Vi var det ca 10.20 og jeg hadde god tid så bare suste litt rundt der. Begynte å stelle Kajan litt og tok med litt god tid. Salte opp og ordnet alt, så ut for å ri  kl 10.55. Da skar det seg!

Jeg regnet en halvtime oppvarming da jeg skulle ri for Ulrik 11.30, men så viste det seg at jeg skulle ri 11.00! Så med 5 minutter oppvarming følte jeg ikke at ting gikk som det skulle ha gått… Men Kajan var skummende hvit etter halvtimen for Ulrik i dag også, og Ulrik synes han var bedre i dag enn i går, men fortsatt ikke bra nok.

Jeg skrittet av Kajan, salte han av og ga han litt mat å gumle på mens vi pakket. Kl 12.00 var vi reiseklare, og durte hjemover igjen.

Litt av en helg med svette hester og ryttere, mc-mat, karaoke kveld og gode og dårlige nyheter.

Tross for alt det, så var det en hyggelig og sosial samling!