Lucky Luke er solgt

Lucky Luke er solgt. Han har nå flyttet til sitt nye hjem på Stall Øvre Gjerdal i Hyggen, der han har fått mange nye venner. Og han koser seg hos sin nye eier Fanny.

Lucky Luke flyttet til oss den 30. mars 2009, og da med navnet Lucas. Siden han var uregistrert og hadde samme navn som en annen hest vi hadde (hvit ponny med navnet Lukas), bestemte vi oss for å sette et nytt navn på ham, ved registrering. Dermed ble Lucas omdøpt til Lucky Luke sommeren 2009. Han blir bare kalt Lucky til daglig.

Lucky Luke er født 10. juni 2002, og har ikke registrert mor eller far. Grunnen til dette er nok fordi han er en blanding av tungdøl og fullblods. Vi kaller han derfor for lunken (blanding av kald og varm), når noen spør hvilken rase han er. Han er veldig lik en kaldblodshest, men med en noe slankere kropp.

Denne gutten er allsidig, mener han bestemt selv, men jeg brukte ham kun til dressur. Han har vært med på mye turer, samt at han også har hoppet litt. Han går gjerne på tur alene også, selv om han er veldig knyttet til de andre hestene på stallen.

Lucky er en dressurhest med stort potensiale. Jeg har hatt både gode og dårlige dager med ham, da han er en veldig vanskelig hest, med en god porsjon selvtillit! Han er vrang og sta, men vi har allikevel kommet hit vi har. Han går nå LA på trening, men vi har ikke fått startet ennå. Lucky og jeg har hatt mange plasseringer i LC sammen. Jeg har startet han i LB en gang og fikk 57%. Lucky har mye motor og er en veldig kosete hest.