Vellykket helg på Sørlandet

Epona arrangerte Lands- og Elitestevne denne helgen, selvfølgelig så var jeg der og startet litt klasser. Kajan og jeg hadde forberedet oss veldig til stevne, og håpet på bra resultater.

Lørdag fyrte jeg løs med en litt dårlig prosent. Kajan var snill og grei, men tullet litt i galoppen. Han var fin på oppvarmingen, og med litt hjelp fra Lars Rasmussen så falt alt i boks på oppvarmingsbanen. Han datt sammen innenfor railen, og vi endte på 12. plass med 57,039%.

Søndag skulle vi ut i to klasser, først FEIs Individuelle program for UR. Vi varmet opp med hjelp av Lars, og Kajan var kjempefin på oppvarmingen. Alt jeg hadde for meg, var å holde samme gangen som på oppvarmingen innenfor railen. Det klarte jeg, og vi fikk 60,921%. Endelig var første kvalifiseringen til NM i boks.

Så startet vi MB:2. Og Kajan var en smule sliten, så oppvarmingen varte ikke lenge. Vi gikk ut på banen med et smil fra forrige klasse, og dro med oss et resultat på 61,029%.

Alt i alt en fantastisk helg med flotte resultater.