Rallydag i Bilbyen Vest

Søndag 9. mai var det klart for nok et løp i norsk rally, og et av de få som gjennomføres på asfalt. Stedet var industriområdet Bilbyen Vest på Rud/Hauger i Bærum. Været var flott og det ble en flott dag for store og små tilskuere.

Team ITweb Online startet med begge bilene, men begge startet uten de faste kartleserene. Even Moan i sin Subaru Impreza, startet med Fred Ove Bye fra Reklamesservice (som er en av sponsorene) i kartleserstolen. Glenn Larsen i sin Nissan Almera startet med sin sønn Anders Larsen, som hadde fått dispensajon til å sitte på. Grensen aldersmessig er at man kan sitte på f.o.m. det året man fyller 15 år, og Anders fylte 14 i januar.

Starten gikk klokken 13, og Glenn Larsen var først ute av gutta i teamet med startnummer 20, og Even Moan hadde startnummer 66.
Det fungerte bra for begge, og de hadde kun noen små feil. Begge ble nødt til å bruke reversen på bilene en gang hver, og tapte noe på dette.

Even Moan kom inn til en 5. plass i klassen og en 11. plass totalt, og Glenn Larsen på en 4. plass i klassen, og en 43. plass totalt. Det var totalt 80 biler påmeldt denne dagen, så vi er fornøyd med resultatet.

Nils Tronrud startet også med sin Nissan Almera Kit Car, og endte opp på en 10. plass totalt. Dette var 2 sekunder foran Even Moan på totallisten.