5. plass i Sylling

Vintercupen er i gang, og første stevne er overstått! Stevnet ble vellykket til tross for at jeg fikk vite at jeg fikk starte, bare seks timer før stevnet!

Første stevnet i Vintercupen 2011 ble arrangert i Sylling. Vi bestemte oss for å reise dit for lenge siden, men måtte melde oss av siden Kajan ble syk. Men da vi meldte oss av sto vi allerede på foreløpig startliste. Kajan ble bedre og jeg angret på at jeg meldte meg av, men sendte melding til arrangøren lørdag kveld, og fikk svar søndag morgen om at jeg fikk starte likevel. Heldige som vi var! Så det var bare å forte seg opp i stallen og gjøre i stand hest og utstyr.

Da vi kom til Sylling var det -17 grader og frisk vind, så det fristet ikke veldig å gå ut og begynne med hesten. Men vi kom oss ut og fikk salet på. Jeg trodde ørene og fingrene mine skulle falle av, men heldghvis beholdt jeg dem. Oppvarmingen gikk greit, til tross for liten oppvarmingsplass. Vi kom oss gjennom både oppvarmingen og programmet. Kajan hadde hatt fri de siste tre dagene før stevnet, og vi var derfor litt uforberedt, og Kajan var kjempesprek! Han ville bytte hele tiden og var generelt veldig ivrig, så selve programmet gikk helt greit. Vi fikk 58,3% og fikk 5. plass av 11 startende, og er fornøyd med det som en pangstart for Kajan.

Vi trener og holder oss friske fram til neste vintercupstevne!

alt