Fin dag i Porsgrunn

I helgen var vi i Porsgrunn og jeg hadde med både Lucky Luke og Kajan Spirit. Veldig fornøyd med helgen og Lucky gjorde en fin debut i LB.

Jeg var heldig og hadde med meg Baard, så jeg fikk hjelp med oppvarmingen med begge hestene. Lucky var førstemann ut i dag, og han var litt tullete på oppvarmingen. Det gikk over etterhvert og han avsluttet bra under programmet. Vi endte med 57,391% i LB. Jeg er veldig fornøyd med prosenten, og ser fram til neste stevne med Lucky. 

Så var det Kajan sin tur. Han var helt fantastisk på oppvarmingen, men han slo av bryteren da vi red programmet. Kajan måtte veldig tisse, og han var veldig spent. Det endte med 56% i MB. Prosenten var passe, men prestasjonen er jeg ikke fornøyd med.

Hestene var begge fornøyde med å komme hjem igjen, etter en litt slitsom dag i Porsgrunn!