Vellykket på landsstevnet på Lefdal

Lefdals var arrangør av helgens stevne. Etter tre dagers stevne er både Kajan og jeg fornøyde! En fantastisk helg med noe svingende resultater, og god latter!

Mye hardtrening før stevne måtte til og viste seg på resultatene. Kajan var knallfin på fredag og søndag, men lørdag ble jeg ikke så fornøyd med.

Vi reiste ned torsdag ettermiddag, og jeg fikk tatt en time for Baard med Kajan på Lefdals før kvelden inntraff. Han var kjempefin, og så for meg en morsom helg! Fredag morgen begynte allerede første starten for Kajan og meg. Etter fletting og pynting på alle mulige måter kjente jeg at nervene kom. På med utstyret og begynne å varme opp. Baard hjalp meg på oppvarmingen og jeg var fornøyd med Kajan. Vi kom oss fint gjennom programmet, og vi fikk 53%. Med èn feilridning, og diverse småfeil, så sier jeg meg fornøyd med det.

Lørdag var egentlig ikke så kul, vi fikk hjelp på oppvarmingen og Kajan ville ikke oppføre seg. Han bare bølla og jeg ble irritert. Programmet synes jeg heller ikke gikk så bra, men jeg endte alikevel med 55,5%.

På kvelden på lørdag tok jeg en liten økt med Kajan, bare så han fikk beveget litt på seg. Jeg fikk satt han på plass så han skjønte at jeg bestemmer når han skal bytte og ikke. Noe som antagelig gjorde resultatet fra søndagen enda bedre!

Søndag var kjempebra! Kajan var knall på oppvarmingen, og var fantastisk i programmet. Endelig så bare klaffa det helt! Vi fikk 58,3% og jeg må si meg kjempefornøyd med det!! Kom på 8 av 17.