60% og 3. plass på Gevelt

Et fantastisk stevne gjennomført etter mye styr, da vi kjørte fra salen, og måtte snu da vi var halvveis. Det endte med plassering og 60,3% denne gangen! Kajan gjorde en fin jobb under programmet, og jeg er veldig fornøyd!

I dag var det 2 års jubileum på stallen, og alt ble litt surr pga det. Så vi begynte stevnedagen med å kjøre fra salen, så vi måtte snu etter en halvtimes kjøretur. Jeg fikk ringt og ordnet at jeg fikk starte litt senere, så vi fikk hentet salen med litt hjelp fra Linn.

Da vi kom fram til stevne var det 25 minutter til jeg skulle starte, så jeg fikk litt dårlig tid. Jeg fortet meg å sale opp, og travet inn til oppvarmingsbanen. Det var knappe 20 minutter igjen til start, så vi fikk ikke skrittet så mye. Vi kom oss igang, og Kajan virket litt treg. Han ville ikke fram og han bare gikk og daffet rundt.

Vi fikk god tid innenfor railen før dommeren blåste, så jeg brukte tiden til å kvikke han opp litt. Dommeren blåste i fløyta og jeg var klar til start.

Jeg synes selve programmet gikk sånn passe bra, men er ikke så fornøyd med selve programmet. Men som det alltid er, dommeren mener motsatt av meg, HVER gang. Vi fikk 60,3% og fikk vite at det endte med plassering!

Jeg synes det var kjempegøy å få sløyfe og pengepremie, da det i tillegg er første plasseringen med Kajan Spirit!