D-stevne i Lier

Drammen og Omegn Rideklubb arrangerte dressurstevne. Kajan og jeg deltok i MB:1. Kajan gjorde en god jobb, til tross for skumle vegger, og jeg er fornøyd med denne stevnedagen.

Etter noen lange timer på agilitytrening med hundene, kom jeg meg opp i stallen, og fikk gjort klart Kajan for stevne. Etter diverse hindringer på veien til stevnet, kom vi trygt fram og hadde likevel god tid!

Kajan og jeg hadde 55 minutter å varme opp på, så vi tok oss god tid med bøy og tøy. Jeg synes Kajan var super på oppvarming, og etter 30 min synes jeg at vi var ferdige med oppvarmingen. Men vi skrittet rundt og jobbet litt ekstra i siste liten.

Programmet ble godt gjennomført, selv om Kajan synes det var kjempeskummelt der inne. Vi fikk 57,3%, noe jeg er fornøyd med, selv om jeg vet det kunne gått bedre om han ikke var så engstelig for veggene. Kajan synes at vegger og blomster var skummelt og ville ikke gå høyreversaden ordentlig. Hjørnene ble også dårlig da det sto masse blomster der. Så vi kunne fått bedre score, men det gjorde vi ikke denne gangen. Så til trosss for de små komplikasjonene, er jeg fornøyd med dagen!