Debut i Prix St. George i Hønefoss

I helgen skulle Kajan og jeg debutere i Ung Rytter-klassen Prix St. George. Vi hadde trent hardt i forkant og endte opp med 59,671%. Søndag red jeg MB som ikke gikk helt bra, og vi fikk 59,044%.

Jeg hadde meldt i Prix St. Georg klassen, og trente hardt fram mot den helgen. Først tenkte Heidi og jeg at Kajan kanskje ikke rakk å bli klar til det, så vi hadde i bakhodet å bytte klasse til MB. Men ettersom stevnet nærmet seg, falt bare seriebyttene mer og mer på plass. Helgen kom og Kajan var kjempeklar for klassen!

Jeg red han rund og fin på oppvarmingen og tok noen serier og piruetter. Han blir fort utslitt så derfor tok vi bare øvelsene en gang hver vei. Han var knallfin på oppvarmingen, og jeg skrittet bare de siste 5 minuttene før start.

Da vi kom inn i hallen tok jeg med meg pisken rundt railen så han kom ordentlig opp i traven før start. Det funket veldig bra, og vi fikk veldig bra karakterer i travprogrammet. Han misset litt i framridningen og en liten taktfeil i starten av første økningen. Galopprogrammet var også knallbra! Vi hadde kun et urent bytte som var siste byttet i 4-serien. Svært fornøyd med resultatet som endte på 59, 6%.

Søndag ble en litt tung dag for Kajan, da han var litt sliten etter gårsdagen. Vi fikk 59,044% og vi hadde kun et rent bytte.