Prix St. George og debut i MA

Helgens stevne var i Porsgrunn, på Vallermyrene. Og siden jeg nå starter i UR klasser, starter jeg nå nesten på kveldstid. Så da blir det mye venting. Lørdag var det Prix St. George og søndag var det MA-debut.

Vi reiste nedover på lørdag, siden jeg ikke skulle starte før 17.30. Klokken på telefonen min tilbakestilte seg, så jeg fikk veldig dårlig tid på oppvarmingen, men fikk flyttet tiden min to starter lenger ned på listen. Det hjalp veldig. Kajan var veldig spent og ble litt sterk i galoppen. Piruettene gikk veldig bra, men seriene gikk ikke så bra. Kajan ble ekstra spent i seriene og vi misset på to av fem bytter i 4-serien og ett av fem bytter i 3-serien. 

Vi fikk 58,092% og er veldig fornøyde med prosenten. Siden dette var andre gangen min i Prix St. George, og vi fikk over 57%, er vi nå kvalifisert til å ri NM neste år.

På søndag var det MA debut og Kajan var veldig spent i kroppen. Det var ikke fult så vellykket, men vi klarte å få 56,012%.

Vi fortsetter treningen mot neste års sesong…