Opp på hesten igjen

Nå har jeg snart gått 6 uker med brukket kragebein, og jeg nærmer meg tiden for å komme meg opp på hesteryggen igjen. Kajan har hatt to andre ryttere på ryggen i mellomtiden, og er delvis klar for start når jeg setter meg opp på ham igjen.

Jeg skal begynne å ri igjen på torsdag, som er to dager før stevnet på Hønefoss. Jeg har meldt meg på i Prix St. Georges, og tror det kommer til å bli spennende å se hvordan det går. Jeg har jo kommet litt ut av treningen, og er ikke helt i 100% toppform nå for tiden. Siden Kajan ikke er blitt holdt i gang hele min sykdomsperiode, er nok neppe han i toppform heller. I tillegg hadde han en måned med juleferie rett før fallet mitt, så strengt tatt så har jeg ikke ridd på over to måneder. 

Så nå er det tid for hest igjen, selv om jeg må nok starte litt forsiktig. Gleder meg veldig til å ri igjen, og håper Kajan liker det også!